Bedrijfswagen leasen

Een bedrijfswagen leasen doe je bij Compass Mobility.

Ben jij opzoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Een van de krachten binnen Compass Mobility is bedrijfswagen lease. Waar sommige leasemaatschappijen de mogelijkheid een bedrijfswagen te leasen niet bieden heeft Compass Mobility binnen het team met persoonlijke adviseurs haar eigen bedrijfswagen specialisten. Een bedrijfswagen leasen is een uitgebreid proces, de werkzaamheden die jij met jou bedrijfswagen gaat uitvoeren zijn vaak bepalend voor het merk en de uitvoering die jij nodig zal hebben. Zo moet jou bedrijfswagen misschien wel opgebouwd worden met een aftimmerpakket, een imperiaal, hulpveren of een trekhaak. Ook kan het laadvermogen voor jou als bedrijf een belangrijke rol spelen. Wij nemen deze keuzes samen met jou door om samen tot een goede configuratie en advies te komen.

Welke leasevorm past het beste bij mijn bedrijfswagen?

Net als bij de keuzes die je maakt om tot de configuratie van jou bedrijfswagen te komen is het belangrijk vooraf een aantal zaken helder te hebben om de juiste leasevorm te kunnen bepalen. Een bedrijfswagen leasen is dan ook een zorgvuldig proces. Samen met jou bespreken wij graag de mogelijkheden en de verschillende leasevormen die er zijn.
Ben je al op de hoogte van de verschillende leasevormen die er zijn? Weet jij welke bedrijfswagen goed bij jou werkzaamheden past? Vraag dan vrijblijvend jou leaseofferte op.

Bedrijfswagen leasevormen

Bedankt voor je bericht! We zullen binnenkort contact met je opnemen.