Private Lease
Wil je graag onbezorgd in een nieuwe of jong gebruikte auto rijden?
Private Lease
Je kiest een auto, betaald een vast bedrag per maand en hoeft alleen nog maar te tanken
Previous
Next

Private Lease 

Wil je graag onbezorgd in een nieuwe of jong gebruikte auto rijden? Dan is private lease wellicht iets voor jou. Je kiest een auto, betaald een vast bedrag per maand en hoeft alleen nog maar te tanken. Alle overige autokosten worden voor jou betaald.

Leasen wagenpark
Veelgestelde vragen private lease

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease variëren veelal tussen de 12 en 60 maanden, bij shortlease liggen de looptijden veelal tussen 1 en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerk product voor de startende ondernemer waarbij wij het beste van alle leasevormen combineren om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren, looptijden variëren tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzet, jij hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease kan je het beste vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaald los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing bent je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als o.a. verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Voor het aangaan van een leaseovereenkomst is het belangrijk te weten of jij je aan de financiële verplichting die je aangaat kan voldoen gedurende de looptijd van het contact. Na een financiële toetsing zal blijken of je in aanmerking komt voor een (private) lease auto

Bij leaseovereenkomst van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan, brandstof, tol- en veerkosten, parkeer, was-kosten en bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility ben je altijd van zekerheid gegarandeerd. Over afschrijving, reparatie- onderhoud en banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor jou klaar.

Ja, het is altijd mogelijk om een zelf samengestelde auto bij ons te private leasen. Wij gaan dan met elkaar in gesprek om de wensen te bespreken en vervolgens ontvang je van ons een aanbieding die is afgestemd op jou wensen.

De private lease acties die wij aanbieden zijn echter gebaseerd op auto’s die wij alvast voor jou hebben ingekocht, het is hier dus niet meer mogelijk om bepaalde fabrieksopties toe te voegen. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld tegen meerprijs een trekhaak toe te voegen.

Wanneer je een leaseovereenkomst aangaat betekent dit dat je een financiële verplichting gedurende een bepaalde periode aangaat. Het is in jou belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan jou financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis en een risico bij glasschade van € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in jou auto laten rijden, het kan echter wel zo zijn dat jou werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten raden wij het jou aan om dit bij jou werkgever te verifiëren.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op jou groene kaart worden de landen benoemd die je mag bezoeken. Let wel op dat jou auto aan de specifieke verplichting van het land dat je wil bezoeken voldoet. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.