Wie zijn wij
CM Lease, de leasemaatschappij met een persoonlijke benadering!
Wij zijn CM Lease, het leaselabel van Compass Mobility

De leasemaatschappij met een persoonlijke benadering

Vanuit CM Lease kunnen wij ieder voertuig voor jou inzetten. Voor korte of langere periodes, personenwagens of bedrijfswagens en fossiele brandstof of elektrisch aangedreven voertuigen.

Het is ons doel om samen met jou een juiste invulling aan jouw mobiliteitsbehoefte te geven. Zo denken wij mee in het ruime aanbod aandrijfsystemen en de verschillende types voertuigen die er beschikbaar zijn. Ons advies word daarbij afgestemd op jouw specifieke behoefte en de fase waarin jij met jouw bedrijf zit. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook voor de startende ondernemer maatwerkoplossingen met starterslease! 

Ons aanbod is altijd gebaseerd op maatwerk, ontzorging en flexibiliteit! Zorgeloos onderweg met CM Lease! 

Compass Mobility
CM Lease
Jan Lenters

Directeur

De wereld van mobiliteit is volop in beweging. Aandrijfsystemen veranderen en de co2 uitstoot dat jij met jouw bedrijf maakt is een steeds belangrijker thema.

Als mobiliteitsspecialist staan wij voor u klaar om samen de juiste keuzes in mobiliteit, passend bij jouw behoefte en situatie te maken.

Jan Lenters - CM Lease
Wouter Zweers CM Lease
Wouter zweers

Mobiliteits Adviseur

De keuze in voertuigen en aandrijfsystemen is tegenwoordig groot. Of het nu gaat om het verduurzamen van je wagenpark of het creëren van een kostenbesparing. Ik kom graag bij jou op bezoek om het gesprek aan te gaan! 

CM Lease is jouw merkonafhankelijke leasepartner! Je kan bij ons dan ook terecht voor personen-, en bedrijfswagens, brandstof en elektrisch aangedreven auto’s! 

wilfred lenters

Directeur

Persoonlijke contact, maatwerk advies en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Ons advies zal dan ook altijd afgestemd worden op jouw behoefte. Wij zijn er voor bedrijven van klein tot groot en zo zijn ook startende ondernemingen welkom bij CM Lease! 

Wilfred Lenters CM Lease
Jametta Dijk CM Lease
jametta dijk

Berijdersdesk – backoffice

Wanneer je bij vragen rondom jouw leaseauto contact met ons opneemt zal Jametta je in de meeste gevallen te woord staan! 

Om jou als bestuurder de beste mobiliteitservaring te blijven garanderen staat Jametta vijf dagen per week voor jou klaar! 

hans nijeboer

Manager ROB

Het reilen en zijlen rondom jouw leaseauto wordt operationeel beheerd door onze afdeling ROB. Wanneer jouw auto bij de lokale werkplaats voor onderhoud wordt gebracht krijgt onze afdeling ROB een aanvraag voor reparatie en onderhoud binnen.  De aanvraag wordt beoordeeld en vervolgens afgehandeld. 

Alles om jou zo goed en veilig mogelijk onderweg te laten zijn.  

Hans Nijeboer CM Lease
Nieuwe collega - CM Lease
José Dekker

Serviceadviseur ROB

Alle aanvragen die wij van lokale garages ontvangen rondom reparaties en het onderhoud van jouw leaseauto worden door deze collega behandeld. 

Snelheid, service en de beste mobiliteitservaring staan bij ons voorop! 

ina hoekerswever

Administratie

Zorgeloos onderweg zijn. Dit zal ongetwijfeld een van redenen zijn om te kiezen voor een leaseauto van CM Lease.

Door het bezit van een leaseauto heeft u geen omkijken naar de administratieve rompslomp rondom uw auto. Alles zit er tenslotte bij in! Ina verzorgt de administratie rondom onze vloot, hiermee zorgt ze er o.a. voor dat alle posten van alle voertuigen inzichtelijk en aan de juiste voertuigen gekoppeld zijn.  

Ina Hoekerswever CM Lease

Waarom CM Lease?

Onze service is gericht op mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk.
Met deze kernwoorden zijn wij graag jouw persoonlijke partner in mobiliteit!