Over ons
Opgericht in 2009
Over ons
Het is ons doel om onze klanten te ontzorgen
Previous
Next

Over ons

Compass Mobility is een middelgrote leasemaatschappij, opgericht in 2009. Als merkonafhankelijke mobiliteitspartner zijn wij in staat alle merken en alle types voertuigen leveren. Onze focus ligt dan ook op het faciliteren in de totale mobiliteitsbehoefte van onze klanten, of het nu gaat om een personenwagen, bedrijfswagens of een leasefiets. Voor iedere wens bieden wij een passende, op maat afgestemde oplossing . Hier komen wij direct op ons onderscheidend vermogen, bij Compass Mobility ben je als klant geen nummer, je staat bij ons centraal en dat ervaar je door onze persoonlijke aanpak.

Wij zijn als mobiliteitspartner flexibel. Onder diverse labels bieden wij diensten als o.a. leasing, autoverhuur, wagenparkbeheer. Ook bieden wij jou de zakelijke leasefiets en organiseren wij het openbaar vervoer binnen jou organisatie. Hiervoor hebben wij het unieke PIM concept ontwikkeld.

Missie

Het is ons doel om onze klanten te ontzorgen. Of je nu zakelijk of particulier klant bij Compass Mobility bent. Tegelijkertijd is het onze ambitie om voorop te blijven lopen als mobiliteitsoplosser, dit betekent voor jou dat wij meebewegen in de markt, continue innoveren en altijd hard werken aan productvernieuwingen.

Visie

Mobility as a Service, een sterk opkomende kreet die wij als mens in de wereld van mobiliteit steeds vaker zullen horen. Of het nu gaat om zakelijk of particuliere mobiliteit. Mobility as a Service of MaaS omvat een aantal kernzaken, het springt in op een steeds breder gedragen behoefte waarbij het gebruik van mobiliteit belangrijker wordt als het bezit van mobiliteitsmiddelen. Met MaaS kiest een reiziger een voor hem geschikt vervoersmiddel op een moment dat hier een actuele behoefte aan is en welke op dat moment het meest gunstig zal zijn. Kosten, duurzaamheid, tijdsduur en flexibiliteit spelen hierin een grote rol.

Met ons unieke PIM concept beantwoorden wij deze vraag vanuit de markt. Compass Mobility staat met dit unieke concept nu, maar ook in de toekomst klaar voor zijn klanten.