Over ons
Opgericht in 2009.
Over ons
Het is ons doel om onze klanten te ontzorgen.
Previous
Next

Over ons

Compass Mobility is een middelgrote leasemaatschappij, opgericht in 2009. Als merkonafhankelijke mobiliteitspartner zijn wij in staat alle merken en alle types voertuigen te leveren. Onze focus ligt dan ook op het faciliteren in de totale mobiliteitsbehoefte van onze klanten. Of het nu gaat om een personenwagen, een bedrijfswagen of een leasefiets, voor iedere wens bieden wij een passende, op maat afgestemde oplossing. En dat is nu precies ons onderscheidende vermogen: bij Compass Mobility ben je als klant geen nummer, je staat bij ons centraal en dat ervaar je door onze persoonlijke aanpak.

Wij zijn als mobiliteitspartner heel flexibel. Onder diverse labels bieden wij verschillende diensten aan, bijvoorbeeld leasing, autoverhuur en wagenparkbeheer. Ook kun je bij ons terecht voor een zakelijke leasefiets en organiseren wij het openbaar vervoer binnen jouw organisatie. Hiervoor hebben wij het unieke PIM-concept ontwikkeld.

Missie

Het is ons doel om onze klanten te ontzorgen. Dat geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten van Compass Mobility. Tegelijkertijd is het onze ambitie om voorop te blijven lopen als mobiliteitsoplosser. Dit betekent voor jou dat wij meebewegen in de markt, continu innoveren en altijd hard werken aan productvernieuwingen.

Visie

‘Mobility as a Service’ (afgekort ‘MaaS’) is een sterk opkomende kreet die we in de wereld van mobiliteit steeds vaker zullen horen, of het nu gaat om zakelijke of particuliere mobiliteit.

‘MaaS’ omvat een aantal kernzaken en springt in op een steeds breder gedragen behoefte, waarbij het gebruik van mobiliteit belangrijker wordt dan het bezit van mobiliteitsmiddelen. Met ‘MaaS’ kies je een voor jou geschikt vervoersmiddel op een moment dat hier behoefte aan is en dat op dat moment het meest gunstig zal zijn. Kosten, duurzaamheid, tijdsduur en flexibiliteit spelen hierin een grote rol.

Met ons unieke PIM-concept beantwoorden wij deze vraag vanuit de markt. Compass Mobility staat met dit unieke concept nu, maar ook in de toekomst klaar voor haar klanten.